L’APIMA recolça l’esborrany del projecte TIL aprovat al claustre

L’APIMA vol donar el seu suport a l’equip directiu i al claustre de professors, en la decisió que han pres d’aplicar el projecte TIL (Tractament Integral de Llengües), en base a l’article 20 de la LNL (Llei de Normalització Lingüística de les Illes Balears). Per la qual cosa han publicat un primer esborrany a la web del centre. ( http://www.iesemilidarder.com/web/wp-content/uploads/2013/05/Projecte-TIL.pdf )
Us adjuntam també l’article en qüestió:
Article 20 de la LNL
1.-El Govern ha d’adoptar les disposicions necessàries encaminades a garantir que els escolars de les Illes Balears, qualsevol que sigui la seva llengua habitual en iniciar l’ensenyament, puguin utilitzar normalment i correctament el català i el castellà al final del període d’escolaritat obligatòria.

Signat
Junta de l’APIMA IES Emili Darder

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad