URGENT: Reunió extraordinària de pares, mares i docents.

L’APIMA IES Emili Darder i l’Assemblea de docents de les Illes Balears, convoquen conjuntament a TOTS els pares, mares i docents, a una reunió extraordinària per informar-vos sobre tot el que està passant en aquest inici de curs , que comença com ja sabeu pels mitjans i pels vostres fills, amb una vaga indefinida. També escoltarem propostes d’accions per aconseguir desbloquejar la situació actual amb la Conselleria.


La reunió tindrà lloc el proper dimecres dia 18 a les 20h a l’IES Emili Darder.


Us esperam a TOTS…


APIMA IES Emili Darder.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad