Carta als pares i mares de L’IES EMILI DARDER

Palma a 19 de setembre de 2013
L’APIMA IES Emili Darder ha convocat una reunió de pares el proper divendres dia 20 a les 20 hores
Debut a la proximitat de la data i la importància dels assumptes a tractar, hem demanat al centre que us faci arribar aquest correu, per aconseguir la màxima difusió de la convocatòria entre els pares i mares.

Tot i que l’assemblea està convocada com APIMA, convidam a tots els pares i mares que vulguin assistir, la vaga afecta a totes les famílies, siguin o no socis de l’APIMA.

Us agrairíem que de manera totalment voluntària, ens enviéssiu al nostre correu les vostres dades, per tal de facilitar-nos les comunicacions i mantenir-vos informats, de tot el que es faci des de l’APIMA i què, lògicament pugi afectar als vostres fills/es.


Us adjuntam un model per emplenar les dades que necessitam:

Nom Pare/Mare/
Tutor/a
Llinatges Pare/Mare/
Tutor/a
e-mail Pare/Mare/
Tutor/a
Telèfon Pare/Mare/
Tutor/a
Soci APIMA (SI/NO)
Nom Alumne
Llinatges
Curs Actual
Gracies per la vostra col·laboració
APIMA IES Emili Darder

Carta en pdf:
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad