Situació a día d’avui

L’assemblea de docents del IES Emili Darder ha convidat l’APIMA a assistir a la seva reunió per informar de la situació del conflicte amb la Conselleria.

Obrint la reunió els professors han volgut donar les gràcies a APIMA pel seu recolzament i per la seva participació activa. La jornada d’AULES BUIDES ha estat tot un èxit de convocatòria.

Segons les darreres informacions arribades després de dos dies de negociacions, les sensacions són bones encara que a hores d’ara no s’hagi arribat a un acord per desconvocar la vaga. Avui hi haurà la tercera reunió i després es reunirà l’assemblea de docents.

El primer oferiment de Conselleria de fer voluntària l’aplicació del TIL a 1r d’ESO, és una clara aposta per dividir Primària i Secundària, però la tàctica no els ha agafat de sorpresa, i ambdós col·lectius (Primària i Secundària) estan més units que mai, han entrat junts i sortiran junts.

Sobretot es valora molt positivament, el fet que sembla ser que es solucionarà el tema de substitucions per baixes, permisos, contractació de interins, ràtios,… que era uns dels punts que més preocupaven.

Faran una reunió amb els alumnes de batxillerat per informar-los i tranquil·litzar-los, davant la seva especial situació en vistes a la selectivitat, però expressen la seva total implicació i seguretat que es compliran els continguts necessaris en les dates previstes.

Passi el que passi la convocatòria de manifestació de diumenge 29 es manté, tant de bo es converteixi en una celebració de la victòria de l’EDUCACIÓ PÚBLICA I DE QUALITAT.

Des de l’APIMA també volem agrair-vos a tots com a pares i mares el vostre suport i en especial als docents per mantenir-nos informats, amb total transparència, de tot el que està passant.

Us recordam que AVUI A LES 17h us esperam a tots al Marian Aguiló per seguir amb la nostra tasca de suport.

APIMA IES Emili Darder

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad