Aclariment APIMA sobre la decisió dels alumnes

Davant les informacions d’ahir de la decisió dels alumnes de no assistir a classe, i donat que en teníem moltes i contradictòries, des de l’APIMA hem volgut aclarir aquest tema tant amb els professors com amb els alumnes.
Els professors neguen haver incitat als alumnes a prendre aquesta decisió, alguns varen tenir coneixement d’aquestes intencions i els varen informar de les passes a seguir per fer-ho bé. Com ja vàrem dir ahir, fer-ho bé implica seguir uns protocols, que hores d’ara són impossibles d’assolir (elecció de representants, votacions, temps,…) en un termini inferior a 10 dies.
Arribats aquí els informaren que si estaven decidits havien de començar els tràmits legals, entre els quals està l’autorització dels tutors per els menors d’edat.
Alguns delegats provisionals corroboren aquesta versió, mentre altres estan en desacord.
Resumint, alguns delegats provisionals varen promoure l’acció i es va votar i varen ser majoria els que volien no assistir a classe com mesura de pressió.  Els delegats provisionals de batxiller no estaven d’acord amb fer-ho perquè no es compleixen les normes establertes i van decidir unilateralment no reconèixer la votació com valida i han recomanat als seus seguir com fins ara, es a dir assistir a classe.
Per tant des de l’APIMA seguim mantenint la postura adoptada a l’assemblea, es a dir dur els nins al centre, si bé respectam la decisió que cada família/alumne prengui individual o col·lectivament.

APIMA IES Emili Darder

1 comentario en «Aclariment APIMA sobre la decisió dels alumnes»

  1. Moltes gràcies per aquesta aclaració. Les informacions tan contradictòries han afegit més llenya al moment tan calent que vivim. Gràcies APIMA.

Los comentarios están cerrados.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad