Resum de la reunió amb els professors

Resum reunió professors / APIMA
Ens reuneixen per fer-nos arribar les darreres noticies des de l’assemblea de docents.
S’ha dit que hi havia acord en 6 dels 9 punts, això no és cert, ja que els punts importants, baixes, ràtios, auxiliars de conversa, estan enunciats en frases condicionals com, si hi ha pressupost…, si s’escau…, això son paraules mullades, perquè ja sabem qui decideix si tenim pressupost i si s’escau…
Les negociacions els han fetes maratonianes amb la intenció de desgastar als negociadors, Conselleria ha anat canviant els interlocutors, i el que uns avançaven els altres ho desdeien desprès.
Han intentat dividir als negociadors, per això varen cedir a 1er d’ESO, per dividir PRIMARIA i SECUNDARIA, han deslegitimat els negociadors no reconeixent l’assemblea de docents com òrgan convocant i representatiu.
I per acabar ahir posposen la propera reunió per dimecres, perquè avui dimarts tenen feines més importants a fer.
L’únic propòsit de Conselleria és allargar el conflicte per posar als pares i als alumnes en contra del docents.
No obstant i això la posició es ferma i no hem nedat fins aquí per morir a vora la platja.
Des de les APIMAS hem de seguir amb la nostres mobilitzacions de suport als docents, i presentarem propostes a les famílies.
Els docents per part seva es varen reunir amb els batxillers per fer-los entendre les seves postures, no va ser una reunió molt profitosa perquè ambdues parts tenen prioritats distintes. Des de l’APIMA ens oferim per intentar acostar les parts.
Els docents donaran feines a fer als batxillers per avançar i ofereixen hores de tutories i alguna tarda per aclarir dubtes. Es planteja fer classes alguns dies per començar amb el temari, aquest punt es proposarà a la seva assemblea de dijous.
S’ha parlat amb docents de l’UIB de cara a tenir en compte el conflicte a les pròximes proves de selectivitat, i sembla que hi ha predisposició a tenir-ho en compte.
Resumint, en  el millors dels escenaris, es a dir un acord dimecres, les classes no es reprendrien fins divendres. Hores d’ara no sembla proper aquest escenari i hem de planificar accions i situacions fins la setmana que ve, tant de bo les haguem de cancel·lar.

APIMA IES Emili Darder
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad