Informació FAPA: Vaga 24O

Us adjuntam correu rebut des de la FAPA respecte a la vaga de dia 24.

Apreciats mares i pares, hem rebut aquest recordatori de FAPA MALLORCA, que resumim i compartim amb tots vosaltres:

Benvolguts socis i amics,
Ens adrecem a vosaltres per a recordar-vos que dia 24 tindrà lloc una acció a nivell estatal en contra de la LOMCE i que FAPA Mallorca s’ha adherida a les mobilitzacions.
Aquesta llei està seguint la seva tramitació malgrat la manca de consens a tots els nivells i, ni el Ministre Wert, ni el partit al govern han fet una sola passa per cercar el consens amb la comunitat educativa. El Partit Popular i els sectors més institucional de l’Església han donat suport a la seva continuïtat, i ningú més.
Si voleu més informació sobre els motius de la vaga general d’educació convocada per a dia 24 d’octubre podeu consultar:  http://www.fapamallorca.org/lomce-situacio-actual/
També us convidam a donar la vostra opinió a través de la consulta ciutadana a nivell estatal:
I si finalment opteu per la mobilització d’aquest dijous dia 24, vos recordam que cada comunitat educativa ha de decidir quina és la seva opció (si dur o no els nins a classe) i que a les 18 hores hi ha UNA CONCENTRACIÓ AL BORN a la que no podem faltar.
En aquest enllaç teniu més informació: http://www.fapamallorca.org/24o/

Gràcies i endavant!
FAPA MALLORCA


Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad