Venda de Llibres Setembre

Des de l´ APIMA vos informam que els DIES DE VENDA DE LLIBRES són els següents, en horari  de 16,00 h a 19,00 h:
DILLUNS        8 DE SETEMBRE            1r     ESO
DIMARTS      9 DE SETEMBRE            2n    ESO
DIMECRES  10  DE SETEMBRE          3er   ESO i 1r BTX
DIJOUS        11 DE SETEMBRE           4t      ESO i 2n BTX
Vos recordam que tots els socis de l´APIMA teniu un 15 % de descompte sobre el preu de la factura. Recordau  dur  el justificant de pagament.
També hem posat en marxa el pla de reciclatge de llibres.
Per cada llibre vell que ens dugueu i que estigui en el llistat de llibres del Centre pel curs 2014/2015 vos donarem 1€ (prèvia comprovació per part de l´APIMA). Per cada llibre que vos endugueu de reciclatge haureu de pagar 3€. Tindran prioritat a l’hora de dur-se’n els que prèviament hagin deixat llibres (max 3 llibres). Esperam les vostres aportacions.
Els  dies per deixar els  llibres usats són el 2 i 3 de setembre de 16’00 h a 19,00 h.  Si voleu deixar-los a l´estiu telefonau a l ´APIMA per concertar dia i hora. Per venir a recollir els del nou curs, seran els mateixos dies de la venda de llibres i en el mateixos torns.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad