5è. Avís. Llibres pendents i retorn diners

Ja han arribat TOTS els llibres pendents.
La tribu de l’alzina NO es servirà. Es tornaràn els doblers amb el justificant de la Rotger.

El proper dijous 23 d’octubre a l’hora del pati (10:50 – 11:10), la gent que tengui llibres nous, pendents de recollir del llistat anterior, podrà passar per APIMA (consergeria) per recollir-los i tambe es tornaràn els diners de ‘la tribu…’.


Pensau a dur el val que us varen donar els de Rotger amb el que tenieu pendent. No es lliuraran llibres sense el corresponent val.
Apima IES Emili Darder
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad