NOVES DATES: Taller sobre Prevenció de la Violència de Gènere.

Per una qüestió de logística, aquest taller ha canviat de dates, disculpau les molèsties ocasionades:
Els dies 4 i 11 de març, en horari de 18:00 a 20:00h, na Teresa Ramos (psicòloga col·laboradora del Institut Balear de la Dona dins del projecte Escola de Famílies), realitzarà a la Sala d’Actes de l’IES Emili Darder, un taller sobre Prevenció de la Violència de Gènere
Dia 4 de març, destinat només a mares i pares, i dia 11 de març s’ampliarà la participació també a fills i filles.
Inscripcions gratuïtes al telf. de l’APIMA 

644 254 136
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad