CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA ORDINÀRIA CURS 2017-18

Estimats mares i pares, ens plau convocar-vos a la propera assemblea general ordinària de l’APIMA del IES Emili Darder, que tindrà lloc el proper dia 20 de setembre de 2017 a les 19h en primera convocatòria i a les 19:30 en segona convocatòria. Es farà com sempre a la sala d’actes de l’IES Emili Darder, amb el següent ordre del dia:
1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior.
2. Presentació i aprovació del pressupost anual d’activitats.
3. Presentació de les activitats extraescolars que es portaran a terme aquest any. Valoració del curs passat.
4. Renovació de càrrecs de la junta.
5. Torn obert de paraules
La presidenta de l’APIMA
Adela Ródenas
Palma 13 de setembre  de 2017
—————————————————————————–
Estimados madres y padres, nos complace convocaros a la próxima asamblea general ordinaria de la APIMA del IES Emili Darder, que tendrá lugar el próxima miércoles día 20 de septiembre de 2017, a las 19h en primera convocatoria y a las 19:30 en segunda convocatoria. Será, como siempre, en el salón de actos del IES Emili Darder, con el siguiente orden del día:
1. Lectura y aprobación del acta de la sesión anterior.
2. Presentación i aprobación del presupuesto anual de actividades.
3. Presentación de las actividades extraescolares que se llevaran a cabo este año. Valoración del curso pasado.
4. Renovación de cargos de la junta.
5. Turno abierto de palabra.
La presidenta de la APIMA
Adela Ródenas
Palma 13 de septiembre de 2017
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad