CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA ORDINÀRIA CURS 2018-19

Estimats mares i pares, ens plau convocar-vos a la propera assemblea general ordinària de l’APIMA del IES Emili Darder, que tindrà lloc el proper dia 25 de setembre de 2018 a les 19h en primera convocatòria i a les 19:30 en segona convocatòria. Es farà com sempre a la sala d’actes de l’IES Emili Darder, amb el següent ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior.
  2. Presentació i aprovació del pressupost anual d’activitats.
  3. Presentació de les activitats extraescolars que es portaran a terme aquest any. Valoració del curs passat.
  4. Renovació de càrrecs de la junta baixes i noves incorporacions.
  5. Torn obert de paraules

El president de l’APIMA

Fernando Pérez

Palma 18 de setembre de 2018

—————————————————————————–

Estimados madres y padres, nos complace convocaros a la próxima asamblea general ordinaria de la APIMA del IES Emili Darder, que tendrá lugar el próxima miércoles día 25 de septiembre de 2018, a las 19h en primera convocatoria y a las 19:30 en segunda convocatoria. Será, como siempre, en el salón de actos del IES Emili Darder, con el siguiente orden del día:

  1. Lectura y aprobación del acta de la sesión anterior.
  2. Presentación i aprobación del presupuesto anual de actividades.
  3. Presentación de las actividades extraescolares que se llevaran a cabo este año. Valoración del curso pasado.
  4. Renovación de cargos de la junta, bajas y nuevas incorporaciones.
  5. Turno abierto de palabra.

El presidente de la APIMA

Fernando Pérez

Palma 18 de septiembre de 2018

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad