SERÀS UIB

La Universitat de les Illes Balears informa:

Obert el termini d’inscripció de les activitats Seràs UIB 2019-20

Benvolguts companys i benvolgudes companyes,

Us enviam la informació del programa Seràs UIB, un programa per conèixer la Universitat de les Illes Balears, en el qual us oferim un seguit de recursos i d’activitats de promoció, informació i orientació adreçats als estudiants d’infantil, primària, ESO, batxillerat i FP dels centres de les Illes Balears i a les seves famílies.

Les activitats depenen del Vicerectorat d’Estudiants i la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca mitjançant el Programa d’Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB). Trobareu la informació completa a la web <http://seras.uib.cat/> (apartat Centres educatius). Les properes setmanes rebreu al vostre centre educatiu el fullet imprès amb les activitats del programa.

Ben conscients de l’esforç que suposa incloure aquest tipus d’activitats dins la programació ordinària escolar, vagi per endavant el nostre agraïment al professorat i el desig que la participació de l’alumnat sigui una realitat.

Us recordam que estam a la vostra disposició, per qualsevol dubte, tots els membres de l’equip del PORT-UIB.

Rebeu una cordial salutació, i aprofitam l’ocasió per desitjar-vos un bon inici de curs.

Rosa Isabel Rodríguez Rodríguez

Vicerectora d’Estudiants

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad